In2grow

Leer je eigen talenten kennen! 

Welkom op de website van In2grow

 

Ken jij je eigen talenten? 

Iedereen heeft zijn eigen unieke talenten. Daar zijn geen uitzonderingen in. Jammer genoeg is dat niet voor iedereen bekend of zichtbaar. En hoe fijn zou het zijn als dat wel bekend is. Bij jou, bij je eventuele collega's en/of werkgever. 


The True Talent Team; Het Me.-Model

De Me.-scan biedt een compacte, toegankelijke en scherpe methode om inzicht te verkrijgen in de mate waarin iemand zijn of haar natuurlijke talenten benut. De Me.-scan bestaat uit 2 onderdelen. Het eerste onderdeel maakt gebruik van positieve en negatieve associaties met 8 archetypische beelden. De beleving die een persoon heeft bij de 8 gebruikte beelden geeft direct inzicht in zijn of haar (onbewuste) gedragsvoorkeuren en -allergieën.   In het tweede onderdeel van de Me.-scan moeten uit 24 competenties de 10 competenties worden gekozen die hij of zij het best vindt aansluiten op zijn of haar kwaliteiten. De samenhang tussen de keuzes en de twee gedeeltes van de Me.-scan laat zien in hoeverre iemand zijn of haar natuurlijke talenten herkent en in hoeverre hij of zij deze talenten heeft ontwikkeld. Tevens wordt zichtbaar tegen welke belemmeringen en valkuilen iemand kan aanlopen zonder dat hij of zij zich daarvan ten volle bewust is. 


Natuurlijke aanleg - Ontwikkeld gedrag

Valkuilen en belemmeringen ontstaan vooral wanneer iemand gedrag ontwikkeld dat niet bij zijn natuurlijke voorkeur past. Dit "aangeleerde" gedrag ontwikkelt zich in de tijd schijnbaar tot een kwaliteit, maar - naast dat dit gedrag meer energie kost dan gedrag dat iemand van nature vertoont - blijkt dat dit gedrag onder druk vaak niet effectief is. Bovendien vormt aangeleerd gedrag vaak een belemmering voor de ontwikkeling van iemands echte natuurlijke talenten. Zo zal iemand die moeite heeft de controle los te laten meestal moeite hebben om verantwoordelijkheden te delegeren. Delegerend leiderschap zal zich dan niet snel ontwikkelen. De Me.-scan laat niet alleen zien welke belemmeringen iemand parten kunnen spelen, maar ook wordt duidelijk waar de oorzaak ligt waarom iemand gedrag heeft aangeleerd dat niet echt bij hem of haar past. 


Hoe doen we dat?

Je krijgt van mij, via de mail, een link naar de TTTT test. Na het invullen van deze test maken we een afspraak om de resultaten met elkaar te bespreken. 

Wil je meer informatie: bel of mail me voor een vrijblijvende afspraak 06-12902381 of Info@in2grow.nl

Ina CornieljeIna Cornielje

   

 

Trainings- of vergaderruimte
Ben je op zoek naar een locatie voor een vergadering of een externe training. Dat kan bij mij. De ruimte is per dagdeel te huren. Bel of mail mij voor meer informatie. 


 

 

De trainingsruimte bij In2grow! Ook te huur per dagdeel.